Κάποιες πληροφορίες για την ιστοσελίδα μας:

– Η σελίδα ανανεώνεται τουλάχιστον μία φορα την ημέρα. Αυτο σημαίνει οτι οι προβολές (views) ανανεώνονται συνεχως. Το ίδιο και η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα video. Μόλις ένα video περάσει σε προβολές ένα άλλο, αυτόματα εμφανίζεται σε πιό υψηλή θέση στην λίστα.

– Τα video τα έχει βρει η ομάδα του YTCHARTS.GR. «Χτενίζουμε» όλο το YouTube για ελληνικά τραγούδια. Κοίταζουμε να βαλουμε μονο πραγματικά τραγούδια και όχι video που μπορεί να τύχει να έχουν μια μουσική επένδυση.

– Μπόρει να μας έχουν ξεφύγει καποία, αν και πιστέυουμε οτι τουλάχιστον στα top 100 δεν μας λείπει κανένα. Αν μας έχει ξεφύγει καποίο επικοινωνήστε μαζί μας και θα το προσθέσουμε.

– Οι κατήγοριοποιήσεις σε “Εντεχνο” και “Λαικό” είναι εντέλως υποκειμενικές και δεν είναι πραγματικες. Πιστέυουμε όμως οτι προσθέτουν ένα ενδιαφέρον. Αν διαφώνητε με την κατηγορία κάποιου κομματιού επικοινωνήστε μαζί μας και θα το ξανακοιτάξουμε.

– Η εβδομαδιαία λίστα μηδενίζεται κάθε Δευτέρα. Κάθε μέρα η λίστα φτιάχνεται ανάλογα με τις προβολές άπο την Δευτέρα. Αν ας πόυμε σήμερα είναι τετάρτη το πρώτο τραγούδι είναι αυτο που το είδαν οι περισσότεροι απο την Δεύτερα μέχρι την τατάρτη. Ε΄τσι μπορείτε κάθε μέρα να παρακαλουθείτε την μάχη για την πρώτη θέση της εβδομάδας. Όλες οι εβδομαδιαιες κατατάξεις σώζονται εδώ

– Το έτος αναφέρεται στο έτος που πρωτοκυκλοφόρησε το τραγούδι και όχι στο πότε αναρτήθηκε στο Youtube. Αν υπάρχει κάποιο λάθος ενημερώστε μας και θα το διορθώσουμε. Διασκευασμένα τραγουδια όταν έχουν αλλαχτεί βάζουμε την ημερομηνία της διασκεύης. Το “Όπα όπα” των Antique ας πούμε εχουμε 1999 που είναι η ημερομηνία της διασκευής άπο τους Antique και όχι το 1992 οπού το κυκλοφόρησε ο Ν. Σφακιανάκης. Λόγο ενός τεχνικού περιορισμού προς το παρών το παλαιότερο έτος που μπορούμε να διαλέξουμε ειναι 1980, αλλά αυτο σύντομα θα το αλλάξουμε ειδικά όταν θα είναι έτοιμη η κατηγορία “Ρεμπέτικα”.