Καλώς ήλθατε στο YouTube Charts! Μέσα από την ιστοδελίδα μας μπορείτε να δείτε τα ελληνικά τραγούδια με τα περισότερα views στο YouTube. Εκτός από τις λίστες όλων των εποχών, θα δείχνουμε και τις λίστες του μήνα, τις εβδομάδας, της χρονιάς… Άλλα θα ανεβάζουμε και υπο-κατηγορίες όπως hip-hop, λαικά και άλλα.

Όταν κάναμε την πρώτη λιστα ήταν Οκτώβριος του 2015. Στην πρώτη θέση βρισκόταν το “Πιο ψηλά” των Vegas με 21 εκατομύρια Views. ‘Ηταν το πρώτο ελληνικο τραγούδι που έσπάσε το φράγμα των 20 εκ. Views, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα ήταν και το πρώτο που είχε ξεπεράσει και τα 10 εκ. Και όμως μόνο 5 μήνες αργότερα το “Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα” βρίσκεταί πρώτο με διάφορα, έχοντας περισότερα απο 30 εκ. views!

Εδώ θα ήμαστε, θα βλέπουμε και θα σχολιάζουμε τα μέλλοντικα κομμάτια που αρέσουν στον κόσμο. Ποιοι καίνουργιοι καλλιτεχνες θα αναδειχτουν, ποιοι παλιοί θα κάνουν νέες επιτυχίες αλλά και ποιά παλια τραγούδια θα ξαναβγουν στην επιφάνεια. Θα δούμε ποιό ελληνικό τραγούδι και πότε θα σπάσει το φράγμα των 40, 50 και γιατί οχι και των 100 εκατομυριων views…

Κάλο surfing!

YTCHARTS.GR